Torna Un vespre per morir-se de riure

Després de voltar i representar a l’Espai 36, Son Carrió, Son Servera, el bar s’Estació, Porto Cristo i Sencelles, el conjunt de tres peces de microteatre aplegades sota el nom d’UN VESPRE PER MORIR-SE DE RIURE, torna al municipi de Sant llorenç, concretament al teatre de Sa Màniga. Serà aquest divendres, 3 de desembre, a les 20 hores i estam encantats de tornar estar amb tots vosaltres.

Recordeu que UN VESPRE PER MORIR-SE DE RIURE és tota una experiència formada per tres obres de microtetatre (d’uns 15-20 minuts de duració cada peça) que en conjunt formen part d’una obra major i interrelacionada. Concretament les tres obretes, a pesar de ser independents, parlen i reflexionen, sense perdre mai la rialla i l’humor, d’una cosa tan ineludible per l’ésser humà com és la mort. 

Cendres, protagonitzada per Iván Martín i Marc Bibiloni, ironitza sobre els rituals funeraris i les promeses que es fan abans de donar el darrer adéu.

Arreveure, interpretada per Cecília Genovart i Jesús Crespí, mostra com en arribar el moment tots intentam defugir de la mort usant totes les tretes possibles.

Al cel el vegem, monòleg a cura de Nofre Jaume “Neula”, analitza humorísticament el comportament social de la gent als funerals. 

En resum, una visió global de la mort sota un nou prisma, el del sarcasme i la ironia.     

    

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.