Gràcies!

El passat diumenge, en el si de la Fira de producte i comerç local, en Felip Forteza, Blau, va muntar una paradeta amb la seva producció pictòrica i escultòrica amb la finalitat d’oferir-la a la gent a canvi d’una donació que aniria a parar als afectats pel volcà de l’illa de La Palma.

Col·laboraren en l’iniciativa, a més de l’Ajuntament, que posà la infraestructura, Fruites Sancho que oferí fruites seques per degustar, Àngels Salas que aportà les seves realitzacions d’arracades i penjolls, na Cati Forteza amb un ventall de dibuixos de colors realitzats pels seus alumnes i en Toni Sansó que aportà material pictòric de la seva col·lecció.

El poble de Sant Llorenç es mostrà generós i tot el matí hi va haver una afluència contínua de gent  a la parada que regirava entre els centenars de dibuixos d’en Felip i contribuïa a aquesta acció solidària.

Gràcies a totes i tots es recaptaren 4350 euros, quantitat encara provisional a l’espera d’algunes aportacions de darrera hora.

Sant Llorenç, que encara recorda la tragèdia patida i no oblida les  mostres de solidaritat, vol retornar una part de l’escalf rebut, als municipis de El Paso i Los Llanos d’Aridane, a l’illa de La Palma, ajuntaments on els seus habitants han patit els efectes de l’erupció del volcà Cumbre Vieja.

Vos informarem de l’ingrés de la quantitat definitiva.

Gràcies!

 

 

Un pensament a “Gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.