Celebrada la fira de Nadal i la festa del 40è aniversari de floristeria Mimosa

Els dies 4, 5 i 6 de desembre, la Floristeria Mimosa de Porto Cristo va organitzar una gran Fira de Nadal i productes artesans per celebrar el primer acte de la festa del seu 40è aniversari.
Dia 4, de les 10 a les 18 hores hi va haver una Fira de productes artesans en la qual hi participaren Ametlla de Mallorca, Tipic private chef, Salza bar i café, Art madera de Mallorca, S’Hort de sa Vall, Delicias de Kas Cuevas, Citty cakes, Porto blau, Le carac, Sa Brusca, Can Jordi, Hijos Rama Galmés, Confitures Tio Miquel, Retrats fotografia, i Tres Potes. La fira va ser un èxit de públic. A més, de les 10´30 a les 12´30, els menuts i grans gaudiren de les animacions de fades, follets i altres personatges que van fer les delícies dels nins i no tan nins.
El capvespre arribà l’actuació de l’Orquestra 440 Aula Musical de Cala Millor i Manacor, dirigida per la directora de l’acadèmia Rosa Carbonell, i a més dels alumnes també tocaren els professors Jaume Galmes, Pere Ginart, Núria Riera, i Sandra Garcia. El concert va constar de dues parts de 30 minuts de durada cada una, i tocaren un grapat de seleccionades nadales que van ser molt celebrades i aplaudides pel públic present. Durant el descans del concert, la floristeria Mimosa va obsequiar als joves músics amb una xocolatada amb ensaïmades, i a la segona part del concert tocarem molt animats i contents. Va ser un capvespre molt nadalenc i familiar, on públic i músics donaren el tret de sortida de les Festes de Nadal.
Diumenge dia 5, el follet Noel i el Patge Reial van explicar un conte als nins i nines que van acudir a la festa, i a més dels infants, els pares i padrins també gaudiren de la festa i de la divertida actuació.
El dilluns dia 6 és va fer el Taller de Cuina, i els nins i nines decoraren les seves elaboracions nadalenques. A l’entrada els entregaven un davantal i una targeta amb les elaboracions que havien de fer als distints estants i una gorra de cuiner que portaren orgullosos els nins i nines participants el taller.
La Fira de Nadal acabà el dilluns horabaixa amb una xocolatada solidària a benefici de Estel de Llevant i amb animacions musicals.
Enhorabona als propietaris de Floristeria Mimosa, Antoni Adrover i Maria Antònia Sanso, així com a tot el personal, que juntament amb ells feren pinya i no escatimaren esforços i treball,per l’èxit dels actes solidaris organitzats per a la celebració del 40è aniversari.
Equip de Floristeria Mimosa


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.