Nit de rock a l’Auditori de Manacor, amb el grup Roig i la Banda de Música de Manacor

El concert del diumenge dia 19 de desembre, a l’Auditori de Manacor «Roig!Simfònic» del grup Roig amb la banda manacorina, va esser una iniciativa de la junta directiva i el director de la Banda de Música de Manacor. L’Objectiu era atreure un públic de gent jove als concerts de la banda, una iniciativa nova i arriscada, hi ha que tenir en compte que la banda no està acostumada a aquest tipus de repertori, però el director EduardoBernabéu va encertar totalment, adaptat a banda simfònica les obres. Per aconseguir-ho cercaren al músic cubà arrelat a Manacor, Alex Costa, i el resultat no podia ser millor.
El grup Roig i la banda feren un bon treball, que pot agradar més o menys als seguidors incondicionals de la banda, aquí ja no hi entro, però els llargs aplaudiments del nombrós públic present donen fe d’un bon concert digne dels millors auditoris.
Encetà el concert la banda amb Opening-Roig, una obertura feta de temes de Roig, i seguidament, sense aturar, anaren cantant les cançons més emblemàtiques del grup, com Fort i no et moguis, Sang i coure, Margalida, Xanadu, Verd, etc. la majoria amb una fusió de Roig i banda que van resoldre beníssim al llarg del concert. Els nombrosos seguidors joves del grup Roig presents al concert es feren sentir amb força demanat un bis.
L’Objectiu de la banda es va complir, i l’Auditori de Manacor es va omplir d’un públic no habitual als concerts de la banda. Enhorabona!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.