Conferència d’Albert Plans

Recordeu que aquest proper dilluns, a les 20 hores, a l’Espai 36 teniu una cita (gratuïta)  amb el guionista i escriptor Albert Plans en una conferència organitzada per Card.cat.

Des de la revista estem contents de reiniciar els nostres actes culturals amb la figura d’aquest important guionista i escriptor, aprofitant la publicació de la seva primera novel·la, La segons estrella, la qual, per cert, podreu adquirir després de la conferència, amb signatura inclosa de l’autor si vos ve de gust.

A n’Albert molts el coneixereu per ser el guionista de sèries ja mítiques de la televisió catalana, com ara Plats Bruts, Porca Misèria o Ventdelplà; i d‘altres de veure’l pel poble (està casat amb una llorencina),  però sigui per un motiu o per l’altre segur que passareu gust d’escoltar-lo xerrar sobre el procés de creació d’escriptura. Vos hi esperam!

L’autor, Albert Plans, en una foto de Víctor P. de Óbanos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.