Imatge amb text / Text amb imatge

Una frase sobre la imatge del niu de metralladora, malmès i abandonat de sa Coma.

Ara es retiren de forma immediata. Fa uns anys quan hi havia un accident a la carretera el cotxe espatllat hi podia quedar uns quants dies. Tots podíem comprovar que una vegada deixat el cotxe, ben aviat hi compareixien persones curioses que acostumaven a “trobar-hi” les peces o objectes que necessitaven.
I si no el retiraven amb el temps quedava completament desballestat.

Un altre exemple el podem treure de visites turístiques a paisos d’altres indrets, en general ens adaptam a la neteja o abandó que veim. ¿A qui se li podria passar pel cap tirar a terra un paper de caramel a Tokio?. En canvi no s’acostuma a ser tan contemplatiu quan es visita, per exemple, Tanger.

La Teoria e les finestres trencades, de la mateixa manera que es convida a retirar els cotxes espatllats de la carretera ens hauria de convidar a ser estrictes, molt estrictes, amb la imatge que donam als que ens visiten. Una imatge que, de segur, condicionarà el seu comportament.

Imatge amb text

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.