Assemblea Card.cat 2022

El proper dissabte, 29 de gener, de 18 hores a les 20 hores farem la nostra assemblea anual per repassar l’exercici 2021. Igualment es posarà sobre la taula la renovació de la Junta Directiva. Si algú vol presentar nou projecte per dirigir la revista també ho pot fer.

La reunió serà semipresencial: qui vulgui podrà venir físicament a l’Espai 36  i qui no podrà seguir la reunió online (li facilitarem un enllaç per seguir en directe la conversa i poder-hi participar). Tant en un cas com en l’altre ens heu d’avisar a través del correu electrònic editors@card.cat.

Vos hi esperam!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.