Món: bonsais humans II

Ja varem parlar que el fet de criar bonsais humans per la gimnasia,sobre tot, femenina, era una practica habitual que es basava en cremar més energia de la que es menjava.
L’altre punt que vull remarcar avui era la absència de fotos amb una mesura de referència pera apreciar l’estatura baixa que amagaven. Qui controla això, el país?. la federació?, els mitjans audiovisuals?. I amb quin criteri i finalitat?
El que també em crida l’atenció es qui controla l’inrevés, o sigui, quan decideixen que es faci  públic.
En la foto teniu una imatge de Na Simone Biles, una atleta de puntuació de 10, amb control a l’inrevés, o sigui intencionadament. Clar en aquesta foto ja no competia i havia denunciat a membres de la federació per abusos.

2 pensaments a “Món: bonsais humans II

  1. Sa família i sa federació. També recordar que excepció de Estats units aquestes gimnastes més bones provenen de països del Est o Xina, amb sa consegüent desinformació. Afegir que a día de avui està adalt de tot de qualsevol deport ja no és com antes. Me’n record de ses declaracions de ses gimnastas de natació sincronitzada que deien que, els seus entrenaments era com està a un camp de concentració. O bé llegir una conferència sobre esport del tio d’en Rafel Nadal, son autèntiques menjades d’olla.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.