La felanitxera Maria Servera i el seu grup KamBrass Quintet guanyadors del 1er Premi del concurs Philip Jones Brass Preis celebrat a Lucerna

El passat diumenge 13 de març, va tenir lloc la final del concurs Philip Jones Brass Preis a Lucerna. Una competició anual organitzada a la ciutat suïssa, encarada a joves músics de vent metall gràcies al suport de Ursula Jones, en commemoració al seu marit el trompetista Philip Jones i al seu famós grup de metalls. Dues rondes i final són les fases de les que consta aquest concurs, les qual es van celebrar: la primera a l’Octubre de l’any passat; la segona al Gener d’aquest any; i la final aquest últim cap de setmana.
El quintet de vent metalls KamBrass Quintet, actualment resident a Lucerna (Suïssa), i format per la felanitxera María Servera (trompa), Guillem Cardona (trompeta), Joan Pàmies (trompeta), Xavier Gil (trombo) i Oriol Reverter (tuba), el quintet son noticia ja que van aconseguir el Primer Premi del concurs Philip Jones Brass Preis celebrat a Lucerna, i dotat amb 3.000€, en una jornada amb molt alt nivell. El segon premi va ser compartit per dos bombardinistes ex-estudiants del Conservatori Superior de Música de Palma.
Felicitarem a la bona amiga Maria Servera, component de KamBrass i ens va dir que: “Estam molt contents d’aquest reconeixement i de la feina que estem realitzant dia rere dia” i va afegir que motivats pels seus èxits, , segueixen treballant per poder fer arribar la seva música i que el nou premi els ha motivat per seguir endavant, i que esperen tornar a Mallorca per fer noves actuacions dins aquest any. Recordar que fa ben poc van oferir un concert de solistes amb la Banda de Música de Felanitx celebrat al Convent de Sant Agustí de Felanitx.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.