Darrera oportunitat per “morir-te de riure”

Aquest cap de setmana (divendres 25 a Artà i dissabte 26 a Sant Llorenç) és l’últim cap de setmana que l’obra Un vespre per morir-se de riure es representarà. Després d’una gira que ens ha duit per diversos llocs com Sant Llorenç, Son Carrió, Cala Millor, Porto Cristo, Sencelles, Son Servera… ens toca donar punt i final i per això us convidam a tots vosaltres a assitir al darrer passi que farem.

Segur que serà especial!

Recordeu que l’obra és tota una experiència formada per tres obres de microtetatre (d’uns 15-20 minuts de duració cada peça) que en conjunt formen part d’una obra major i interrelacionada. Concretament les tres obretes, a pesar de ser independents, parlen i reflexionen, sense perdre mai la rialla i l’humor, d’una cosa tan ineludible per l’ésser humà com és la mort. 

Cendres, protagonitzada per Iván Martín i Marc Bibiloni, ironitza sobre els rituals funeraris i les promeses que es fan abans de donar el darrer adéu.

Arreveure, interpretada per Cecília Genovart i Jesús Crespí, mostra com en arribar el moment tots intentam defugir de la mort usant totes les tretes possibles.

Al cel el vegem, monòleg a cura de Nofre Jaume “Neula”, analitza humorísticament el comportament social de la gent als funerals.

En resum, una visió global de la mort sota un nou prisma, el del sarcasme i la ironia. Pensau a reservar prèviament la vostra entrada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.