El cicle de les llotges. La maduració d’una arquitectura de representació civil al Dilluns de l’Obra

“El cicle de les llotges. La maduració d’una arquitectura de representació civil” centrarà l’atenció en el proper ‘Dilluns de l’Obra’.

En l’Edat Mitja les funcions cíviques i religioses conviuen en uns mateixos edificis predominantment religiosos. Cada cop més els representants de les institucions cíviques anhelaran una independència arquitectònica, aixecant els seus propis edificis inicialment utilitaris, i després competint amb luxe i simbologia amb els religiosos. Aquest procés europeu trobarà el seu particular procés a les llotges de la Corona d’Aragó, i en concret en la nostra Llotja de Ciutat.
En Miquel Àngel Cabrer Sureda és llicenciat en geografia per la Universitat de Barcelona. A més, ha treballat en estudis de toponímia, articles sobre patrimoni artístic i història de l’arquitectura a diferents publicacions, com ara Cent per Cent, el setmanari Felanitx o Es Saig d’Algaida, i ha donat conferències sobre història de l’arquitectura arreu de les Illes Balears.

La conferència tendrà lloc el dilluns 28 de març, a les 20.00 hores, a la sala La Fornal (carrer dels Hams, 4, Manacor).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.