Continuen el preparatius per a la celebració de la EAST Mallorca Cup

Pel que fa a la celebració del torneig internacional de futbol EAST Mallorca, que es va haver d’aturar els dos darrers anys degut als problemes ocasionats per la Covid, enguany sí està previst que es celebri, del 13 al 14 d’abril, i comptarà amb la participació de quasi 100 equips de tot el món.

La competició està patrocinada pel Consorci Turístic dels municipis d’Artà, Capdepera, Manacor, Son Servera, i Sant Llorenç, i es calculen les reserves d’entre 4.000 a 5.000 persones i 25.000 estàncies, turístiques. Els partits es disputaran a Cala Millor, Son Servera, Artà, Sant Llorenç, Porto Cristo i Manacor.
El regidor de Turisme, Nicolau Bordal, entregant un trofeu el torneig Setmana Santa 2019.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.