4 pensaments a “Excursió a sa cova de s’Homonet i a la possessió de sa Real

  1. Quina alegria!!. En ambdós sentits. Tant en el fons -som del parer que l’accés al coneixement i al re-coneixement de tot el patrimoni hauria d’estar obert, de forma permanent, a totes les persones interessades-. I també per la forma: amb la mateixa grafia s’ha passat del “Discover” al “Descobreix” (Es desconeix si aquest canvi és un tema puntual, per ser activitat orientada al públic local, o si s’ha tengut en consideració la finalitat “Promoure l’ús del català en tots els àmbits de la vida del municipi” del Regflament de Normalització Lingüística de 1988)

  2. El que no he entès mai és l’abandó d’aquesta localització, i sa derrera vegada que vaig estar ( fa un any i mitg) fins i tot tenia signes d’escriptura en les parets de se mateixa cova fetes de feia molt poc temps i els voltants d’aquest lloc en el més complet abandó de tal manera que semblava el cau d’un conill tapat per matorrals. Afegir que el entorn és bastant delicat degut a les pedreres abandonades sense cap tipus de senyalització . Mai he entès el perquè no es tanca aquest lloc aparentment perillos. Dit això em sembla una iniciativa cultural bastant interessant.

  3. També seria molt interessant, el manco per jo, que fagesiu un article de Sa cova de s’homonet, le seva història ja que le informació que
    he trobat és molt poca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.