Mil gràcies!

Més de 650 persones han vengut a veure la nostra representació d’Un vespre per morir-se de riure. Des de la companyia només podem expressar el nostre agraïment per aquesta bona acollida i per això vos en volem donar les gràcies per aquest suport.

Després de girar per l’Espai 36 (2 vegades), Sa Màniga, Porto Cristo, el bar s’Estació, Sencelles, Son Servera i Artà en teoria posam punt i final a la gira. No vol dir, davant la bona acollida, que no intentem fer un altre passi si en surt l’ocasió, però per temes d’agenda està bastant difícil (els actors ja han començat noves aventures). Si cas seria entre maig  i juny (ja vos n’informaríem  en tot cas).

Mil gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.