Resultats dels Malalts de Turmell durant les 3 darreres setmanes

Tres setmanes de curses en proves molt diferenciades una amb l’altra, des dels 5000 o 10000 metres per asfalt de la cursa que organitza l’acadèmia de tennis d’en Rafel Nadal, fins als 79000 metres de la “Formentera All round trail” que en Jaume Bisquerra va completar aquest cap de setmana passat. Tot això, a l’espera del berenar anual (ja era hora) de demà dissabte dels Malalts de Turmell i de les 3 proves de primer nivell que s’esdevindran alhora durant aquest cap de setmana i a on hi haurà representants del club llorencí:

 

XI Formentera All Round Trail 2022 (79 Km)

En Jaume Bisquerra tornava a participar aquest cap de setmana passat a una altra prova de trail de llarga distància, aquesta vegada canvant d’illa, si l’anterior l’havia duit a viatjar a Menorca, aquest cop la cursa el va dur a la petita illa de Formentera. Petita, però que en aquest cas es fa infinita a causa de la distància de la prova, la qual implica completar tot el perímetre formenterenc, fent-ho a més per camins que en la major part del recorregut, no tenen res a veure amb la comoditat de l’asfalt. Cada prova d’aquesta duresa completada és un història per contar.

Jaume Bisquerra-9:00:54

 

V Urban Race By Mallorca Sotheby’s 2022

Una prova que a causa del renom de l’organitzador s’ha convertit en un referent sobretot per a aquella gent que no competeix gaire i que es vol iniciar en aquest món, però que, des del meu punt de vista s’hauria de plantejar canviar la part inicial de la cursa ja que s’hi forma un coll de botella bastant evitable i que la desvirtua una mica. En qualsevol cas només és una opinió particular que potser hi ha gent que no comparteix, però en aquest aspecte el Ciutat de Manacor, sempre des del meu punt de vista, té un recorregut més ben compensat.

Cursa 6Km

Serafí Lliteres Maçanet-0:22:52

Cursa 11Km

Joan Gomila Jaume-0:40:59

Mateu Tomàs Humbert-0:48:30

Miguel Ángel Alonso Gancedo-0:51:22

Rafel Febrer Sancho-0:53:46

Barbara Bauza Nicolau-0:53:43

Pedro Pocovi Frau-0:53:47

 

CxM Tomir 2022

Una de les proves clàssiques pel que fa a les curses de muntanya de Mallorca, però de la qual no en sé massa més detalls i passaré directament a posar el resultat del participant del club llorencí que hi va participar, i que a més va aconseguir la tercera posició de la seva categoria.

Nofre Nadal Massanet-4:01:49

29a Caixabank Mitja Marató/ 10 Km Ciutat de Palma 2022

La mitja marató clàssica d’entre les clàssiques, que l’any vinent arribarà a les 30 edicions.

Una edició amb molt de vent, com ja va passar a l’edició anterior, i també amb pluja i sol.

Com a observació, pot ser l’organització s’hauria de plantejar en lloc de fer la volta a la rotonda de la Plaça de la reina, tornar a fer el mateix tram, però cap al moll, molt més recte i amb menys perill de relliscades en dies humits com aquest passat. L’arribada, situada al Parc de la Mar a on el pis està prou desfet, tampoc és la millor. Així i tot, una cursa amb una entitat indiscutible.

Mitja Marató

Serafí Lliteres Maçanet-1:23:58

10Km

Sebastián Masullo-0:43:57

 

*En tenir un moment hi afegiré les imatges

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.