Visita Cultural per a la gent gran a l’Església dels Dolors de Manacor i a s’Hort de Sa Vall

Les excursions i activitats per a la gent gran que organitza l’Ajuntament de Manacor han pogut reprendre’s després de dos anys marcats per la Covid-19. Aquest dimarts, 68 persones varen participar de la visita cultural a l’Església de la Mare de Déu dels Dolors i a s’Hort de sa Vall que impulsà la delegació de Gent gran.

Els assistents es trobaren a les 9.30 h a la plaça del Rector Rubí, per acte seguit començar una visita guiada per l’interior de l’Església de la Mare de Déu dels Dolors, a càrrec de Magdalena Riera i de Francesc Vicens. Allà, els participants pogueren descobrir què s’amaga entre parets carregades d’història.

Després de més d’una hora de visita, els participants es desplaçaren fins a s’Hort de sa Vall, on la família que explota la finca els explicà tots els detalls de l’hort, els arbres fruiters i els processos de sembra i de collita que duen a terme. En haver acabat, gaudiren d’un dinar amb productes de la finca.

La delegació de Gent gran de l’Ajuntament de Manacor ja fa feina en l’organització de la propera excursió, que s’oferirà el mes de maig.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.