Concert de Primavera de la Banda de Música de Sant Llorenç

Després de dos anys sense poder-ho celebrar degut a la pandèmia ocasionada per la Covid, el passat diumenge dia 10 d’abril de 2022 la Banda Música de Sant Llorenç va poder dur a terme el seu tradicional Concert de Primavera.
Fou un concert molt especial ja que era el primer concert que feien al nucli de Sant Llorenç amb el nou director, en Miquel Àngel Llull i com hem dit feia dos anys que no se podia fer per mor de la pandèmia.
El concert es va obrir amb un pasdoble, El abanico d’Alfredo Javaloyes, seguit d’un tango, Manola. Després la banda interpretà Doctor Zhivago i Game of Thrones i acabaren amb Encanto i Lorraine.
Fou un concert on el públic assistent va gaudir de la bona música de la banda i els músics, encantats de poder tornar a celebrar aquest acte, i donar pas a una Setmana Santa molt intensa i plena d’actuacions.
Abans del concert els components de la banda i el director van posar per a una sessió fotogràfica en record d’aquest dia, i a més acompanyaren a la processó del dia del Ram.
Des de card.cat la més cordial enhorabona a tots els músics i director.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.