Javi Llabrés, padrí d’honor de l’EAST Mallorca CUP 2022

El futbolista del Reial Mallorca Javi Llabrés (Binissalem, Mallorca, 11/09/2002) ha estat nomenat aquest dilluns ‘padrí d’honor’ de la present edició de l’East Mallorca Cup 2022.

El jove futbolista del Reial Mallorca, que ja va debutar a Primera Divisió davant el FC Barcelona, ​​va participar a les edicions de l’East 2013 com a aleví i a la 2015 com a infantil.

La competició d’aquest 2022, a partir d’aquest dimecres i fins diumenge , reunirà a la zona de Cala Millor uns 1800 nins, repartits en 90 equips de diferents països.

Equips d’Espanya, Alemanya, Brasil, Mèxic, Anglaterra o França, entre moltes altres procedències, participaran en la concentració futbolística més gran de jugadors en edats U-11, U-13, U-14 i U-15, que es disputarà a Mallorca amb el patrocini del Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar.

Jugador de moda Llabrés és un dels jugadors de moda del Real Mallorca. Aquest diumenge es va proclamar campió de la Lliga de Tercera Divisió amb el Mallorca B (l’equip vermelló va derrotar 3-0 el Manacor) i, amb els seus companys, va aconseguir l’ascens a Segona RFEF. D’altra banda, Llabrés alterna la presència al Mallorca B amb el primer equip mallorquinista de Primera Divisió.

Llabrés ja ha debutat a la màxima categoria del futbol espanyol. “Va ser un 2 de gener, a Son Moix davant el FC Barcelona”, recorda el jove extrem esquerre. “Vaig substituir Kang In Lee i vaig fer tot el que vaig poder”, rememora.

Als 19 anys, el jugador admet que no sap que passarà amb ell a final d’aquesta temporada. “Fins ara, estic preparat psicològicament per estar al Mallorca B o bé al primer equip”, diu. “L’ascens a Segona RFEF és un gran pas endavant, però mantenir el primer equip a Primera també ho és”, precisa. “Parlarem i Déu dirà”.

Llabrés afirma que el nou entrenador del Reial Mallorca, Javier Aguirre, ha donat “un altre aire” a l’equip i, sobretot, “molta solidesa defensiva”. “Davant l’Atlètic de Madrid, el Mallorca va fer un partidàs en defensa”, recorda. “La salvació és possible”, assegura.

L’ara futbolista professional recorda amb “molt afecte” la seva participació a les edicions de 2013 i 2015 de l’East Mallorca Cup. “El 2013 era aleví i el 2015, infantil, sempre al Reial Mallorca”. “L’East és un torneig molt bonic, en què participa la veritable elit de jugadors nacionals i estrangers; per mi és un honor que m’hagin anomenat padrí d’honor”, va declarar el davanter mallorquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.