El local de la Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma tancat per vacances de Pasqua

  1. La Junta Directiva de l’Associació Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma, informa que els dijous, divendres, dissabte i diumenge de Pasqua el local romandrà tancat per les vacances de Pasqua.Continuen amb molt bona participació els berenars pels socis que organitzen tots els dimarts a les 9:30h. del matí. Recordar que per assistir-hi cal apuntar-ser al llistat a disposició dels socis que hi ha al local  L’Associació desitja als socis i a tots els lectors de card.cad, unes bones festes de Setmana Santa.

El local de la Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma tancat per vacances de Pasqua

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.