(Imatges) La flama del Correllengua travessa Mallorca poble a poble i demà arriba a Manacor amb una gran festa

Ahir divendres la flama del Correllengua va partir de Palma, a on va iniciar un recorregut que la duita a visitar un munt de pobles de la nostra terra. Ni tan sols el mal temps de vent i aigua que ha fet aquests dos dies, ha aconseguit en cap moment apagar el foc, la joia i la festa que en tot moment ha enrevoltat aquest símbol.

Alguns atletes han anat portant la flama pels trams més llargs de les carreteres i s’ha deixat per la resta de la gent l’arribada als diferents nuclis urbans que s’han visitat, entre la que ha destacat una ingent quantitat de gent jove.

Horaris de l’arribada de la flama a cada poble

Tot seguit podeu veure vídeos i imatges de la flama al seu pas per terres mallorquines, i recordau que demà encara ha de passar per Llucmajor, Campos, Felanitx, Porreres, Vilafranca i Manacor, a on acabarà el seu recorregut amb un concert de fi de festa que de moment ja compta amb més de 750 entrades venudes.

2 pensaments a “(Imatges) La flama del Correllengua travessa Mallorca poble a poble i demà arriba a Manacor amb una gran festa


 1. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

  I això que no arriba al poble?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

   No ho sé gens😕

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.