Una de llibres: L’autèntica felicitat

Martin E.P. Seligman és el fundador de la l’anomenada Psicologia Positiva. Segons aquest autor es tracta de detectar les fortaleses personals i partir d’aquestes fortaleses per gestionar la vida. Es a dir, en comptes de seguir el costum de corregir febleses proposa exercitar aquells punts forts que tots tenim (a vegades sense esser-ne conscients).

Val a dir que la recerca de la felicitat “a l’americana” és tema controvertit.

Alguns l’anomenen happycràcia, i la consideren una nova tirania. També, a vegades es considerada una mena de “espiritualitat capitalista” orientada a mantenir l’ordre establert i la força dels poderosos o, si mes no, a amagar l’explotació humana.

Entenc que es tracta de saber llegir i extreure’n, de cada una de les aportacions, el que resulti útil per al propi desenvolupament vers una mirada més contundent en relació als principis personals, més humana i més amorosa.

Resum del llibre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.