Una aturadeta a “Una de llibres”

Temps enrere, les persones que treballaven el camp, amb l’excusa del fumar, “sa fumada” en deien,  a mitja jornada feien una aturadeta. De banda en fet concrer de fer-se el cigarret: petaca, paper de fumar i habilitat en els dits, i després fumar, s’utilitzava el moment per reposar i compartir. Aprofitaven el moment per compartir xafardeig i també observacions sobre la tasca realitzada i la que restava per fer.Sense expectatives concretes i abast definitiu es desig fer una aturadeta a “lecturesreferides.blogspot.com”. Es tracta de reposar i agafar distància.

Algunes consideracions sobre els aprenentatges que, ara mateix, es considera que ha facilitat el blog. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.