Celebrada la I Diada Solidària Esportiva Eco-Inclusiva a Sa Coma

Dia 3 de juny es realitzà la I Diada Solidària Esportiva Eco-Inclusiva a Sa Coma, on no només l’alumnat de 6è va participar, sinó que també tota l’escola. Des d’infantil fins a 6è d’EP.La setmana va començar intensa amb venda i compra de paperetes last minute, recollida de premis i pràctica dels jocs.
També per la diada es recollí roba i joguines per Fundació Deixalles, amb manco d’un mes, s’han aconseguit 3 caixons plens. A més a més es reactivà el punt de recollida de dispositius mòbils. Aquesta vegada no haurem assolit el repte de l’apadrinament de 3 ximpanzés, però sí que podem sentir-nos orgullosos de poder ajudar-ne a un. Estam en contacte amb l’Institut Jane Goodall des del 2018.
El dia començà amb pluja, però ens perdonà durant tota la jornada. Mentre esperàvem a ser tots els participants, començàrem amb la rifa. Tingué moments molt divertits. Encetà la rifa un alumne que per a nosaltres és molt especial i que des del primer moment, tenguérem clar que només podia ser ell.
Una vegada tots junts, ens repartírem en 6 zones de joc:
– Àfrica, on es jugaria a Boccia.
– Amèrica, on trobaríem el circuit d’obstacles.
– Antàrtida, on es jugaria a la taca negra.
– Àsia, on hi hauria el joc de Reciclatge Col·lectiu.
– Europa, on es jugaria a Goalball.I finalment
– Oceania, on hi hauria l’Arca de Noè.
Na Regina Cortès, d’IB3 ràdio ‘No venim amb manual’ ens va fer un parell de preguntes per difondre la diada i explicar alguns dels jocs. N’Hernán, na Carla, na Clàudia, na Sonia, na Samy i na Blanca s’encarregaren de donar més informació. L’entrevista fou realitzada abans de saber que hi hauria uns canvis. Finalment, no es feu a les pistes d’atletisme de Manacor. Es celebrà al parc de davant la nostra escola. Els monitors foren els del Grau Superior, no mitjà. Però pel que fa a la resta… tot com estava planejat.
DONAM LES GRÀCIES ALS NOSTRES COL·LABORADORS, gràcies a ells els premis han estat un èxit! El centre està telefonant als guanyadors i guanyadores per recollir els premis o vals dels regals. Es recorda que per poder recollir el premi als locals necessiten tenir la papereta amb el corresponent segell d’autentificació. És recomanable telefonar abans.
Gràcies a tots/totes per fer possible aquesta diada especial, perquè tots som genials, únics i genuïns!
CEIP Punta de n’Amer de sa Coma

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.