Celebrada la I Diada Solidària Esportiva Eco-Inclusiva a Sa Coma

Dia 3 de juny es realitzà la I Diada Solidària Esportiva Eco-Inclusiva a Sa Coma, on no només l’alumnat de 6è va participar, sinó que també tota l’escola. Des d’infantil fins a 6è d’EP.La setmana va començar intensa amb venda i compra de paperetes last minute, recollida de premis i pràctica dels jocs.
També per la diada es recollí roba i joguines per Fundació Deixalles, amb manco d’un mes, s’han aconseguit 3 caixons plens. A més a més es reactivà el punt de recollida de dispositius mòbils. Aquesta vegada no haurem assolit el repte de l’apadrinament de 3 ximpanzés, però sí que podem sentir-nos orgullosos de poder ajudar-ne a un. Estam en contacte amb l’Institut Jane Goodall des del 2018.
El dia començà amb pluja, però ens perdonà durant tota la jornada. Mentre esperàvem a ser tots els participants, començàrem amb la rifa. Tingué moments molt divertits. Encetà la rifa un alumne que per a nosaltres és molt especial i que des del primer moment, tenguérem clar que només podia ser ell.
Una vegada tots junts, ens repartírem en 6 zones de joc:
– Àfrica, on es jugaria a Boccia.
– Amèrica, on trobaríem el circuit d’obstacles.
– Antàrtida, on es jugaria a la taca negra.
– Àsia, on hi hauria el joc de Reciclatge Col·lectiu.
– Europa, on es jugaria a Goalball.I finalment
– Oceania, on hi hauria l’Arca de Noè.
Na Regina Cortès, d’IB3 ràdio ‘No venim amb manual’ ens va fer un parell de preguntes per difondre la diada i explicar alguns dels jocs. N’Hernán, na Carla, na Clàudia, na Sonia, na Samy i na Blanca s’encarregaren de donar més informació. L’entrevista fou realitzada abans de saber que hi hauria uns canvis. Finalment, no es feu a les pistes d’atletisme de Manacor. Es celebrà al parc de davant la nostra escola. Els monitors foren els del Grau Superior, no mitjà. Però pel que fa a la resta… tot com estava planejat.
DONAM LES GRÀCIES ALS NOSTRES COL·LABORADORS, gràcies a ells els premis han estat un èxit! El centre està telefonant als guanyadors i guanyadores per recollir els premis o vals dels regals. Es recorda que per poder recollir el premi als locals necessiten tenir la papereta amb el corresponent segell d’autentificació. És recomanable telefonar abans.
Gràcies a tots/totes per fer possible aquesta diada especial, perquè tots som genials, únics i genuïns!
CEIP Punta de n’Amer de sa Coma

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.