Celebrada la V edició del Firó de Medi Ambient a Son Servera, un dia per crear consciència

El passat diumenge la plaça de Sant Joan va acollir el V Firó de Medi Ambient de Son Servera organitzat en el marc del Dia Mundial del Medi Ambient, que sa celebra dia 5 de juny.
La fira va tenir com a objectiu conscienciar de la importància de la preservació i cura del medi ambient i va comptar amb la visita de veïnats i visitants que van poder descobrir productes ecològics així com alimentació, cosmètica, vehicles elèctrics o mobles i roba reciclada, a més de participar d’activitats implicades en la sostenibilitat i el medi ambient, o gaudir dels jocs infantils, entre altres.
Dins els actes programats d’aquest Firó també hi va haver el lliurament de premis de la campanya de prevenció d’incendis “Ni un foc al bosc» als alumnes dels centres educatius serverins que hi han participat.
Enguany, Carmen Lucía va ser la guanyadora d’aquest certamen i va rebre, a més dels regals de l’IBANAT, una bicicleta per part de l’Ajuntament. La resta de finalistes son: Paula Rodríguez, Paula Paño, Victòria Llabrés. I Xeila González.
Tots els assistents al Firó de Medi Ambient passaren un diumenge ben entretingut, alhora, que es va aprofitar per a donar a conèixer els productes sostenibles, locals i ecològics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.