Torna la Nit de l’Art i la Fira Agrícola i Ramadera a Son Servera

El proper cap de setmana, l’11 i 12 de juny, els carrers de Son Servera tornaran a omplir-se d’art, cultura i tradició després d’una aturada obligada. Torna la Nit de l’Art i la Fira Agrícola i Ramadera de Son Servera.
El dissabte 11 de juny, Son Servera es convertirà en una finestra artística i cultural. A partir de les 18 h, 12 espais acolliran mostres de disciplines artístiques molt variades. Escultura, pintura, tallers, street art, música o llums, entre altres. L’art acompanyarà a la fira nocturna, que amb música, menjar al carrer i els primers espais d’exposició i venda d’artesania acompanyaran els visitants i veïnats que visitin el municipi.
I una fira tradicional pel que fa al diumenge 12, la XXIII Fira de Son Servera tornarà a mostrar el seu esperit agrícola, ramader i artesà. Una fira que vol donar a conèixer el teixit artesanal actual i comercial del municipi alhora que posa en valor i recupera aquelles maneres de fer de la pagesia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.