Torna la Nit de l’Art i la Fira Agrícola i Ramadera a Son Servera

El proper cap de setmana, l’11 i 12 de juny, els carrers de Son Servera tornaran a omplir-se d’art, cultura i tradició després d’una aturada obligada. Torna la Nit de l’Art i la Fira Agrícola i Ramadera de Son Servera.
El dissabte 11 de juny, Son Servera es convertirà en una finestra artística i cultural. A partir de les 18 h, 12 espais acolliran mostres de disciplines artístiques molt variades. Escultura, pintura, tallers, street art, música o llums, entre altres. L’art acompanyarà a la fira nocturna, que amb música, menjar al carrer i els primers espais d’exposició i venda d’artesania acompanyaran els visitants i veïnats que visitin el municipi.
I una fira tradicional pel que fa al diumenge 12, la XXIII Fira de Son Servera tornarà a mostrar el seu esperit agrícola, ramader i artesà. Una fira que vol donar a conèixer el teixit artesanal actual i comercial del municipi alhora que posa en valor i recupera aquelles maneres de fer de la pagesia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.