Gran Diada de Medi Ambient pels escolars del municipi de Sant Llorenç

Comunicat Ajuntament Sant Llorenç des Cardassar.
L’Ajuntament de Sant Llorenç, des de l’àrea de Medi Ambient, va dedicar el passat divendres dia 10 matí una jornada d’activitats i tallers per celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient, que es commemorà arreu del món aquest passat 5 de juny, sota el lema «Una sola terra».

L’Auditòrium sa Màniga i els seus jardins van acollir aquesta jornada on s’hi dugueren a terme múltiples tallers de medi ambient pels escolars així com show waste, una gimcana, tallers de reciclatge, un taller de compostatge, s’ha representat una obra de teatre sobre residus a la mar…, i així fins a 8 tallers que han implicat i apropat una mica més la sostenibilitat i el medi ambient als estudiants.

A part de les activitats, l’alumnat ha pogut gaudir de dues exposicions; «L’estat del medi ambient a les Illes Balears» i «Residus plàstics del mar Mediterrani» de Monika Rutschi.
La diada, que va començar a les 9 h i es va allargar fins a les 13 h, va comptar també per tancar les activitats amb la projecció de l’audiovisual «Nosaltres, el poble», emmarcat dins els projectes de l’Agenda 2030.

A aquesta gran diada hi han participat un total de 387 nins i nines, d’entre 3r, 4t, 5è i 6è de primària de les escoles de Sa Coma, Sant Llorenç i Son Carrió. Aquests darrers han fet activitats relacionades amb el medi ambient a la mateixa escola.

Aquesta diada, té l’objectiu de servir d’ajuda a les escoles per a crear consciència des de ben petits de la importància vital de preservar i tenir cura del medi ambient.

La iniciativa ha comptat amb la col·laboració de la Conselleria de Medi Ambient i nombroses associacions i entitats que han ajudat en la realització dels diferents tallers i activitats.
Lliurament dels premis «Ni1focalbosc»

La jornada ha finalitzat amb l’entrega dels premis del concurs de dibuix autonòmic «Ni1focalbosc», que també s’han pogut veure durant tot el matí, ja que han estat exposats a l’Auditòrium.
El lliurament ha comptat amb la presència del conseller de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir, que ha acompanyat al batle del municipi, Pep Jaume i al regidor de Medi Ambient, Jaume Bassa en el lliurament de premis.

Cal destacarel guanyador municipal del concurs, Joel Moragues Vilardebó, alumne del CEIP Sant Miquel de Son Carrió.

Han completat el quadre dels sis finalistes del municipi, Laura Femenias Antich i Jordi Sansó Caldentey del CEIP Mestre Guillem Gamés, Clàudia Antònia Domínguez i Lluc Nebot Brunet del CEIP Punta de n’Amer i Aixa Bigas Lliteras del CEIP Sant Miquel de Son Carrió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.