Rendicions

Amollar el mac, retirar-se, fer una passa al costat…vendrien a ser sinònims de la rendició que es comenta.

Treballar amb il·lusió i ganes, molt de temps, en un  camp determinat i després reconèixer que la tasca s’ha acabada i que, tal vegada uns altres, sempre a la seva manera, la poden -o no- continuar.

El comentari

3 pensaments a “Rendicions


 1. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

  Un poc com volem fer amb Card.cat idò? Però sense trobar successor oer ara encara.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

   Llavors es planteja una interessant qüestió: ¿Quina decisió prens quan et vols rendir -d’una tasca- i no sorgeixen interessats “hereus”?

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)

   • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

    Crec que la tenc clara. Aguantar amb certa inèrcia (el tresor cultural i social que és la revista per al poble crec que bé ho mereix) mentre trobam nous reptes automotivadors (la part més social i cultural de la revista per ex: taules rodones, conferències, cinema en català, ara volia provar de fer podcasts prelectorals…).

    Quan aquesta etapa s’hagi cremat i m’adoni que quedam molt poca gent al capdavant (per la retirada progressiva dels articulistes) i Card.cat se converteix en la revista de dos o tres i no s’obiren canvis a l’horitzó i nova gent que s’hi vulgui involucrar, tancar en clau. Quin remei… Esperem que no passi, seria una gran pèrdua pel poble, però… en duim camí!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.