Rendicions

Amollar el mac, retirar-se, fer una passa al costat…vendrien a ser sinònims de la rendició que es comenta.

Treballar amb il·lusió i ganes, molt de temps, en un  camp determinat i després reconèixer que la tasca s’ha acabada i que, tal vegada uns altres, sempre a la seva manera, la poden -o no- continuar.

El comentari

3 pensaments a “Rendicions

    • Llavors es planteja una interessant qüestió: ¿Quina decisió prens quan et vols rendir -d’una tasca- i no sorgeixen interessats “hereus”?

      • Crec que la tenc clara. Aguantar amb certa inèrcia (el tresor cultural i social que és la revista per al poble crec que bé ho mereix) mentre trobam nous reptes automotivadors (la part més social i cultural de la revista per ex: taules rodones, conferències, cinema en català, ara volia provar de fer podcasts prelectorals…).

        Quan aquesta etapa s’hagi cremat i m’adoni que quedam molt poca gent al capdavant (per la retirada progressiva dels articulistes) i Card.cat se converteix en la revista de dos o tres i no s’obiren canvis a l’horitzó i nova gent que s’hi vulgui involucrar, tancar en clau. Quin remei… Esperem que no passi, seria una gran pèrdua pel poble, però… en duim camí!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.