Alumnes de l’Escola Free Soul Dance Center de Porto Cristo es proclamaren campiones de Balears al campionat autonòmic i campiones d’Espanya de URBAN BEAT celebrat a València

El passat 5 de juny, els i les alumnes de competició de l’Escola Free Soul Dance Center de Porto Cristo, participaren al Campionat Autonòmic de Balears 2022, aconseguint un primer lloc amb els grupos SOULKIDS (categoría infantil), BRAVE SOUL (categoría premium), TWIN SOUL (categoria mini parejas) y BRIGHT SOULS (categoria parelles) quedant així tots ells campions de Balears.
Una segona posició amb els grupos SOULFAM (categoría youth), amb el grupo SOUL DANCE COMPANY (categoría absoluta) y amb SOUL BROTHERS (categoría mini pareja).
A més, de aconseguir el premi al millor vestuari amb el grupo SOULKIDS.
Però això no es tot, el passat 12 de juny tots aquests grups varen partir a València, al campionat d’Espanya URBAN BEAT i feren molt bon paper. El grupo BRAVE SOUL i la parella BRIGHT SOULS es proclamaren CAMPIONS D’ESPANYA cada un a la seva cateogría.
El grup SOULKIDS i la mini parella TWIN SOULS aconseguiren el títol de SUBCAMPIONS D’ESPANYA i la mini parella SOUL BROTHERS varen quedar tercers a la seva categoria.
Els altres tres grups varen fer unes actuacions fantàstiques i quedaren en molt bones posicions.
Les professores de l’escola Núria Sánchez i Míriam Valls, estan súper orgulloses dels seus alumnes i del bon treball que feren tots els grups.
El passat 15 de juny l’escola Free Soul va fer el seu espectacle de fi de curs al teatre d’Artà, va ser un èxit rotund. Ara ja s’estan preparant per les seves pròximes competicions previstes pels dies 10 i 18 de juliol a Palma i la darrera actuació està prevista el 24 de juliol a les Festes de Sa Coma.
Cal destacar que moltes alumnes de l’acadèmia Free Soul Dance Center de Porto Cristo, són del terme de Sant Llorenç, especialment de sa Coma.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.