L’Ajuntament de Manacor rep una subvenció de 13.800€ per finançar les figures de Manacor Encantat amb les rondelles mallorquines

El batle de Manacor, Miquel Oliver, i la delegada de Comerç, Maria Antònia Truyols, han agraït aquest dimecres matí al president de la Cambra de Comerç de Mallorca, Antoni Mercant, la subvenció per valor de 13.800 euros rebuda per finançar les tres figures de grans dimensions que formen part de Manacor Encantat amb les Rondalles mallorquines.

L’Ajuntament de Manacor ha rebut aquesta subvenció de la Secretaria d’Estat de Comerç del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, procedent dels fons Feder, i que la Cambra de Comerç s’ha encarregat de gestionar. Manacor Encantat és una iniciativa de dinamització comercial i turística centrada en el comerç i producte local.

Gràcies a aquesta subvenció s’han pogut adquirir les tres figures gegants que formen part de Manacor Encantat amb les Rondalles mallorquines i que representen el Gegant de sa Roca des Castellet (6.000 euros), la Bruixa Joana (3.990 euros) i en Bernadet fill de rei damunt l’àliga de La flor romanial (3.810 euros).

El batle de Manacor, Miquel Oliver, ha destacat que «quan es reparteix un sol euro públic s’ha de cercar el seu màxim impacte i, precisament, crec que poques campanyes han tengut l’èxit que ha tengut Manacor Encantat. Primer perquè hem posat el nom de Manacor en boca de gent de tota l’illa i perquè Manacor sempre ha estat un referent de comerç de proximitat, i després per orgull manacorí que sentim al veure que feim coses que funcionen i que altres municipis reprodueixen».

La delegada de Comerç, Maria Antònia Truyols, ha recordat que Manacor Encantat amb les Rondalles mallorquines és a l’equador, ja que les figures es podran visitar fins a finals d’agost. Així mateix, ha assegurat que els actes relacionats amb Manacor Encantat amb les Rondalles mallorquines han tengut molt bona acollida i el seu impacte a les xarxes socials ha tengut un abast molt important. «Com diu el batle, Manacor està de moda per molts de motius. Per això volem consolidar el Manacor Encantat i, a més de fer feina en les edicions d’aquest estiu de s’Illot i Porto Cristo, ja pensam en el Manacor Encantat de l’any que ve», ha afirmat.

El president de la Cambra de Comerç de Mallorca, Antoni Mercant, s’ha mostrat «encantat» d’haver col·laborat amb Manacor Encantat. «La Cambra de Comerç gestiona una sèrie de fons públics que els fem arribar on podem i arribar a Manacor és arribar al cor de l’illa. Ens fa molta il·lusió poder sortir de Ciutat i compartir aquests ajuts amb altres indrets que dinamitzen aquest comerç interior», ha assegurat.


Comunicat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.