Santoral, 18 de juny

Sants Marc i Marcel·lià, germans màrtirs a Roma. Santa Marina, verge i màrtir. Sants Ciríac i Paula, verge, germans màrtirs. Sant Leonci.

Santa Marina és la protagonista d’una història llegendària. Sa mare l’infantà, a Pontevedra, l’any 119, en un part múltiple que tingué lloc sense que el seu marit, Lucio Castelo, governador de Galícia se n’assabentàs. Marina i els seus germans foren donats a diverses famílies cristianes perquè els criassin. Passats molts d’anys, el pare conegué la història, cità els seus fills al palau i els comminà a abjurar de la fe cristiana. S’hi negaren i moriren màrtirs.

https://bibliogoigs.blogspot.com/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.