Tall de carreteres els dies 24, 25 i 26 de juny per proves campionat d’Espanya de ciclisme

Comunicat:
Com ja sabeu els dies 24, 25 i 26 de juny es duran a terme diverses proves del campionat d’Espanya de ciclisme que afectaran el trànsit del nostre municipi, ja que, les carreteres d’accés a Cala Millor hauran de tallar-se durant les curses.
Per això, us volem facilitar rutes alternatives per aquests dies i donar-vos alguns consells per tal que aquests talls us afectin el mínim possible en els vostres desplaçaments.
Divendres 24 de juny de 2022
Aquest dia la carretera que enllaça amb la zona costanera romandrà tancada de 08.00 h a 14.30 h. En aquest cas, si heu de desplaçar-vos a aquestes hores podreu fer-ho:
Des de Sant Llorenç: partint de la rotonda de la benzinera, agafau la camada de Son Nadal/ Son Joi fins a la carretera Son Carrió-Manacor. Agafau cap a Son Carrió i una vegada allà, la camada de Son Manxo fins a Porto Cristo. Des de Porto Cristo podreu arribar a la zona costanera sense problema. Aquesta ruta només és apte per a turismes, ja que en el cas de camions o si ho preferiu, es pot també arribar fins a Manacor i d’allà anar cap a la zona costanera (vegeu el mapa 1).
Des de Son Carrió: A Son Carrió la zona a dalt del carrer de Mossèn Alcover, tant cap a l’Estació com cap al Torrent estarà tancat (zona ombrejada al mapa 2). Per això, recomanam als veïnats i veïnades d’aquests carrers que deixeu el dia abans el cotxe a l’altra part del carrer Mossèn Alcover (cap a Ca n’Apol·lònia) per tal que pugueu sortir fàcilment del poble.
Dissabte, 25 de juny de 2022
Dissabte la sortida de la prova femenina es farà també a Sant Llorenç. Per això, aquest dia el passeig Brodadores estarà tancat de les 06.30 h a les 09.45 h. La gent que hagi de moure’s en cotxe en aquestes hores i viu als números pars del passeig, tindran sortida cap al carrer de la Mar i cap Son Carrió, en cas de no tenir accès a aquest carrer, als números pars del passeig, us demanam que deixeu el cotxe a l’interior del poble.
El diumenge 26 només hi haurà talls temporals i breus mentre passa la volta.
Amb tot, us demanam ser previsors, organitzar les vostres sortides i partir amb el temps suficient per evitar inconvenients.
Gràcies per la vostra col·laboració.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.