Qui dia passa, any empeny

Tornant de fer el cafè veig una de les imatges icòniques llorencines que no pot faltar sobretot a l’estiu, una llarga cua de vehicles a davant del semàfor més famós de Sant Llorenç, el qual com ja sabeu ha aparegut com a protagonista en més d’un film dels premis Granots d’Or. Al capdavant un cotxe dels que no han de menester permís de conduir espera pacient que s’obri el miracle i el semàfor es posi en taronja intermitent. Es veu que aquests cotxes no li deuen fer el pes al sensor que hi havia enterra pintat en forma d’espiral, però que es va tapar amb la darrera asfaltada i encara roman a l’espera de que s’obri el miracle (un altre) i qualcú el torni a pintar, o si més no, que retirin el panell informatiu que n’afirma la seva existència. Menció especial també al panell lluminós de velocitat que hi ha abans i que s’aixeca a damunt dues bigues que a molta gent que passeja per allà li fan mal a la vista.

 

La festa de Sant Joan a Ciutadella desperta passions entre joves i no tan joves, però enguany hi ha hagut algunes veus que reivindicaven l’excés de gent provinent de Mallorca que anava allà per celebrar la festa. Puc entendre que hi hagi gent a qui li agradi gaudir de les festes del seu poble sense la ingerència externa, o sense bàmbols que alterin les celebracions tradicionals de la contrada, com ens passa aquí quan hi ha gatussos que emprenyen durant el ball de bot o altres esdeveniments propis, ara bé, em sembla una mica exagerada aquesta crítica de cap als mallorquins quan reben quantitats de turistes ingents d’altres bandes durant la resta de l’any. En qualsevol cas, allò que es faci o es deixi de fer a Menorca, que ho decideixin els menorquins. Una altra cosa és que tota aquesta gent anés passada de voltes i fes desastres un rere l’altre, com fan cada dia la major part dels que van a Eivissa, Sant Antoni de Portmany, Magalluf o s’Arenal, aquests sí que són turistes ben prescindibles, als quals per desgràcia ja ens hi hem acostumat.

Pana elèctrica durant les primeres hores del matí que afectà a la pràctica totalitat del nucli urbà de Sant Llorenç. Encara esperam explicacions del que va passar i per què just va afectar a Sant Llorenç. Crec que les podem esperar d’asseguts com va passar amb les explicacions dels 15 dies sense línia de Movistar de fa uns anys a bona part del poble.

Na Sonia Vivas és d’aquella classe de personatges que generen rebuig cap a la classe política: Generen més problemes que no en resolen, signen autoritzacions per realitzar esdeveniments anulats i un munt de fetes més que acaben pagant els contribuents, una nina consentida que no paga els vicis de la seva butxaca.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.