Fotos del Concert fi de curs dels alumnes de 440 Aula Musical celebrat a l’Església Nova de Son Servera

El dijous 30 de juny, els alumnes de l’escola de música 440 Aula Musical de Manacor, i Cala Millor, celebraren per segon any consecutiu el concert de fi de curs a l’Església Nova de Son Servera.
A diferència de l’any passat, quan els alumnes per motius sanitaris es van haver de separar en dos grups (uns d’instruments de vent i un altre d’instruments de corda, i no hi va haver l’actuació del cor), enguany van poder cantar i tocar conjuntament tots els alumnes. A més, des la pandèmia, els nins i nines més petits de l’escola cantaren per primera vegada amb molta il·lusió, i ho feren super bé.
El repertori va ser el següent: El sol i la lluna, Puff drac màgic, i Dona Nobis Pacen; amb aquesta darrera cançó també s’estrenaren amb el cor un grup de cinc mares.
Abans de passar a la segona part del concert, la directora Rosa Carbonell va presentar els professors i professores que han impartit els cursos, i que són: flauta, Antònia Bassa; saxo i clarinet, Jaume Galmés; piano, Sandra Garcia; violí Núria Riera; bateria,Pere Ginard; i les classes de piano, llenguatge i cor, han estat impartits per Rosa Carbonell.
Pel que fa a l’actuació de l’orquestra el repertori va ser el següent: Explosive, Nothing l’ve ever Known (pel·lícula Spirit), Adiemus, Karl Jenkins, I Need tou, M83 (pel·lícula Divergente, i Un beso y una flor de Welerman.
Un gran concert amb un gran nivell, fruit del treball intensiu i les classes on line que seguiren els alumnes durant el confinament per la Covid, el que va fer possible continuar el seu aprenentatge. A més, han fet un bon treball des de que començà el curs el passat mes setembre quan començaren les classes de manera presencial tornat a la normalitat. Això sí, fent les classes en mascaretes (els instruments que eren possible) fins el darrer dia del curs.
La directora Rosa Carbonell, va agrair el nombrós públic la seva assistència al concert i als pares la seva col·laboració, acompanyat als alumnes als diferents assajos que han fet per preparar el concert de fi de curs a l’església de Santa Maria de sa Coma, a més, va agrair el rector Mn. Baltassar Morell, per cedir-los l’església. També va tenir un agraïment molt especial pel rector Jaume Mercant, per haver-los deixat un any més l’Església Nova de Son Servera.
Finalment, Rosa Carbonell, va tenir un agraïment especial per a totes les persones que els ajuden fent-se càrrec dels més petits els dies dels concerts, i als que ajuden als muntatges. A més, a una servidora per la divulgació al llarg de l’any dels concerts i actuacions de l’escola de música 440 Aula Musical.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.