El retaule de Son Carrió restaurat

Aquesta setmana les tècniques del Taller de Restauració de la Diòcesi han acabat la intervenció al retaule de l’altar major de l’església de Sant Miquel, després de més de quatre mesos de feina intensa. Les bastides han estat enretirades i el retaule ja llueix amb tota la seva esplendor.

Aquesta tasca ha estat possible gràcies a la subvenció íntegra atorgada pel Consell de Mallorca a través de la Comissió Mixta de Patrimoni, constituïda amb el Bisbat de Mallorca. Des de l’Associació de Veïnats de Son Carrió, com a promotors del projecte, volem agrair especialment l’impuls que hi ha donat Mn. Francesc Vicens Gomila, vicari episcopal de Patrimoni. També agraïm al rector Mn. Jaume Mercant, i als col·laboradors de la Parròquia, Toni Riera (Mossegat) i Xisco Umbert , la seva ajuda per facilitar la tasca.

Feim poble!!!
Associació de Veïnats de Son Carrió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.