La predicció del temps, per Mateu Rigo

Després d’unes merescudes vacances d’estiu torna el vostre metereòleg preferit amb la predicció setmanal del temps a tot el nostre municipi. Tampoc vos heu perdut res ja que l’estiu bàsicament ha estat: calor, calor i més calor. I sequia, sequia i més sequia. Ara que torn és quan arriben les novetats i els canvis de temps. Ahir per exemple i sense anar més enfora  ja vam tenir la primera tempesta d’estiu, que curisoament va descarregar fortament a sa Coma (15 litres amb poc temps)  i, en canvi, ni una gota a Sant Llorenç

Així que a partir d’ara atents a la nostra predicció i als canvis de temps:

Predicció d’aquesta setmana 

Un pensament a “La predicció del temps, per Mateu Rigo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.