La predicció del temps, per Mateu Rigo

Després d’unes merescudes vacances d’estiu torna el vostre metereòleg preferit amb la predicció setmanal del temps a tot el nostre municipi. Tampoc vos heu perdut res ja que l’estiu bàsicament ha estat: calor, calor i més calor. I sequia, sequia i més sequia. Ara que torn és quan arriben les novetats i els canvis de temps. Ahir per exemple i sense anar més enfora  ja vam tenir la primera tempesta d’estiu, que curisoament va descarregar fortament a sa Coma (15 litres amb poc temps)  i, en canvi, ni una gota a Sant Llorenç

Així que a partir d’ara atents a la nostra predicció i als canvis de temps:

Predicció d’aquesta setmana 

Un pensament a “La predicció del temps, per Mateu Rigo


  1. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

    Amb bones eh?poc a poquito

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.