Passades les Festes… Què n’heu trobat?

Opinau a través dels comentaris o en les nostres xarxes socials i expressa la teva opinió sobre aquestes festes passades! Jo, per meva part ho faré aquí mateix, destacant-ne alguns punts:

    • Primer de tot i abans que res donar la més sincera enhorabona a l’asssociació de joves Granots i Sopes. Ells sols s’han posat a l’espatlla l’organització de gran part dels actes de les Festes (sobretot els més “juvenils”) amb una empenta i il·lusió admirable. Segur que els enyorarem, i molt, en no ser-hi. Això més l’aportació de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament i l’empenta d’altres associacions ha  provocat que tenguem unes Festes més que variades.
    • Xerrant de vareitat, no sé si és que he tornat vell però la quantitat d’actes que hi ha hagut enguany m’ha sobrepassat, fins al punt d’haver de dossificar i seleccionar on havia d’anar. Qui sap, potser hagi estat cosa de l’edat, però he tengut la sensació que hi ha hagut més actes que mai! Impossible seguir-los tots 😅 Tanta sort que el nostre Serafí ha canviat la càmera de fotos (com l’enyoram…) pel córrer que sinó n’hagués tret un bon fum.
    • Algunes de les novetats de les Festes que s’han incorporat (i això ho celebram, ja que se tracta d’anar renovant actes de tant en tant, a pesar que això comporti un risc) no han acabat de funcionar. Me referesc sobretot al Coachella, el rock català i el teatre de teresetes, i no tant per la qualitat dels artistes contractats sinó més bé per errors de logística.

En el cas del Coachella, que volia substitur l’antiga festa/discoteca d’escuma, no va acabar de triomfar ja que la gent que va a la plaça després de la cursa nocturna sol ser jove i el fet de trobar-se música dels 60 i 70 (Concha Velasco inclosa) no els va acabar d’agradar. Potser després de la cursa convendria dur una cosa més idònia pels joves (que són els que queden)…
Pel que fa al rock català poca gent va replagar. Des d’aquí ens congratulam que en el temps que corren  s’intenti mantenir el concert en català de les Festes, però cal reconèixer que no va triomfar com tocava. Potser els grups fitxats no acabaven d’estirar gaire gent (potser faltaven uns Anegats, uns Manel… per això) o potser la data no fos la idònia (just un dia abans de la gran revetla). En aquest sentit va sorprendre que a diferència d’altres anys que s’espaiaven les dues revetles amb uns dies de diferència (una es feia amb la fira nocturna i l ‘altra sempre el 14 d’agost) s’apostàs per juntar-ho tot el mateix cap de setmana.
Pel que fa al teatre de  teresetes van fallar dues coses: la ubicació (no es pot sentir teatre mentre nins criden i boten just devora un castell inflable) i la poca informació sobre l’edat recomanada de l’obra (era una obra per nins i nines d’almanco vuit anys per amunt).

    • Però moltrs altres coses han funcionat i també s’ha de dir  i felicitar a qui faci falta: gran varietat d’actes infantils (jocs tradicionals, curses, concert, jocs aquàtics…), la fira nocturna, el vernissatge, els granots d’or, el lorenzos (potser un poc diluït entre tants d’actes festius), la revetla grossa, les sonades i ball de bot..

I el  més important…  que l’any que ve torni ser festa i ho poguem celebrar junts!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.