Cap de setmana de pedres, muntanya i bastons dels Malalts de Turmell

Ja parlàvem ahir de la massiva participació de malalts i malaltes de turmell a l’October Trail de Menorca, així com de gent que viu a Sant Llorenç, però “qui-sap-per-què” encara no són del club llorencí.

Sigui com sigui, sembla que els participants varen acabar sense massa problemes les seves respectives curses, i fins i tot en Joan Gomila va pujar al tercer esglaó del podi en la seva categoria de V-40M a la prova estelar de 32 Km. L’enhorabona a en Joan, ja que tenim constància de l’extrema il·lusió que li feia aconseguir aquest podi.

 

Si voleu consultar els resultats de les tres distàncies d’aquesta prova, ho podeu fer als següents enllaços:

11Km

-19Km

32Km

 

Campionat de Balears de Marxa Nordica

Ahir un altre Malalt de Turmell, en Pep Fco. Pérez Sánchez, aconseguia una altra fita en proclamar-se campió de Balears de la seva categoria V50M, a la cursa que es va portar a terme a Cala Agulla. A aquest enllaç podeu consultar els resultats de la prova. Enhorabona Pep!.

 

XXI Pujada al Castell d’Alaró 2022

El llorencí Joan Llull participava avui a aquesta cursa de muntanya, que ha completat sense problemes, tot i que hi ha hagut un problema amb l’estora que registra l’arribada i a la classificació hi apareix com a retirat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.