Celebrada la Visita Pastoral del Bisbe Mons. Sebastià Taltavull a la comunitat cristiana de l’església de Santa Maria de sa Coma

El passat diumenge dia 16 d’octubre, Mons. Sebastià Taltavull, en el marc de les visites pastorals a la zona de Llevant, va visitar l’església de Santa Maria de sa Coma per tal de conèixer de primera mà la seva realitat, i les seves mancances en un dia que no és festa, i on només es reuneix la comunitat parroquial.
En nom de la comunitat li va donar la benvinguda el rector de l’església de Santa Maria de sa Coma, Mossèn Baltasar Morell, i van concelebrar l’Eucaristia. Per les escolanetes de l’església de sa Coma, Maria i Mixyel, va ser un dia molt especial i els va fer molta il·lusió la visita del Bisbe.
Durant el sermó, el Bisbe va destacar que el tema central del passat diumenge era la pregària, presa del llibre de l’Èxode, i que ens il·lustra, a través de la figura de Moisès que manté les mans alçades fins a la posta de sol, la importància de la perseverança en la pregària. En la mateixa línia, Lluc, al seu evangeli, ens instrueix sobre la necessitat de pregar amb insistència, sense defallir. La pregària per al cristià no és qualsevol cosa ni una cosa opcional. Al contrari, és una pràctica esperada en tothom que es confessa deixeble de Crist.
En representació de la Delegació de sa Coma, va assistir a la missa la regidora Emila Dïaz-Assensió, a la que el Bisbe va agrair la seva assistència, així com la de tots els feligresos presents. Acabada la missa el Bisbe va saludar un a un a tots els assistents i es va fer una foto amb tots ells com a record de la seva visita pastoral.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.