El mundial de Qatar

Estat sobirà Àrab de l’oest de Àsia, la capital és Doha, pais relativament jove on el consum d’alcohol està prohibit al carrer, l’homosexualitat penada, pràcticament les dones no tenen dret a res, en un tems rècord han construït set estadis i remodelat un altre on els treballadors migrants, quasi tots, han hagut de suportar temperatures extremes i condicions de treball lamentables, per tenir-los llestos a temps. Les xifres oficials de morts per aquest excés és de tres, un diari Anglès parla de 6500.

Va guanyar a la gran preferida EEUU, la primera copa del món que es disputara a l’hivern, però ja se sap, els bitllets comanden, i aquí es disputarà el mundial.

 

La copa  del món començarà diumenge 20 de novembre amb un Qatar-Ecuador, que segur que sera de “bombo y platillo”, i llevat d’Itàlia (actual campiona d’Europa) gaudirem de grans selecions com :

les favorites: Brasil, Argentina, França i, per què no, Anglaterra.

En un segon escaló: Bèlgica i Alemanya, les tapades: Uruguay, Espanya o Croàcia.

Portugal té lío al vestidor, Sèrbia ja guanya el mundial sub 20, mancarà la Noruega del cíborg Haland, Dinamarca no crec que torni a sorprendre, etc.

Queda el dubte de quina seyra la millor selecció Africana, i les Asiàtiques juguen al seu continent, però el nivell és inferior.

Si havia d’apostar, Argentina de Messi a la seva darrera oportunitat d’alçar el preuat trofeu.

Vosaltres?

Breus:

L. Enrique vol ser el protagonista, només se’n du un 9, i inventa la tuichenrique amb la ja famosa frase “strimers preparaos que voy cuesta abajo y sin frenos”.

La noticia còmica del mundial, Ghana es deixa les camisetes.

Mentrestant, sorteig de la copa del rei.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.