Bon Concert de Santa Cecília de la Banda de Música de Felanitx “Vents d’Itàlia”

El passat diumenge dia 20, de novembre a les 12 del migdia, la Banda de Música de Felanitx celebrà al Convent de Sant Agustí un molt bon concert de Santa Cecília 2022, titulat “Vents d’Itàlia, amb obres de Guiseppe Verdi, Amilcare Ponchielli i Joan A. De Meij.
El director de la banda, Víctor Ferragut, va elegir per obrir i tancar el concert dues obres de Guiseppe Verdi, Escena i gran marxa de l’òpera Aida, i tancà amb l’obertura de Nabucco.
En el concert per a bombardí i banda, el director Víctor Ferragut, va ser el bombardí solista i a la vegada va dirigir el concert. A l’obra Echoes of San Marco, trompetes i trombons tocaren des de les capelles laterals, ja que és una obra que juga molt amb les ressonàncies, i aprofitaren tota l’acústica del convent, sent tot un encert.
Com ja és tradició per Santa Cecília, presentaren als nous músics que enguany s’han incorporant a la banda: a la percussió, Paula Rosselló, Margalida Mascaró, i Pau Garriga; Marta Ferrer al contrabaix; Sebastià Barceló al saxofon; Elisa Cruellas, clarinet; i Llúcia Roig, flauta. A més, es va retre un especial homenatge a Biel Orfí, que havia tocant amb la banda des del 1957 fins fa poc que es va retirar.
El proper pont de la Purissima, la banda felanitxera repetirà el concert a Macarena (Granada) amb un intercanvi que tenen previst fer amb la banda granadina.
Enhorabona pel bon concert de Santa Cecília al director i a tots els components de la banda, i com no, al nou president de la banda César Rodríguez que s’estrenà fa quasi un any, substituint al ex-president i bon amic Xim Tomàs, que li va deixar el llistó molt alt.
Fotos: Llàter Méndez

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.