Acaba la fase de grups del Mundial.

La copa del món més polèmica de la història per on es disputa (Qatar) tanca la fase de grups; uns grups que ens deixen nervis, emocions… Selecions importants fent les maletes: Alemanya, Bèlgica,Uruguay.., el Var, aixi no.  A.Morata marca a cada un dels partits, Japó es fica a vuitens aprofitant la seva pobre possessio… Ens quedam a vuitens amb 8 europeus, 3 americans, 2 asiatics,1 d’Oceania i 2 africans,

Espanya evita a Brasil fent segona ara a vuiten s’enfrontarà a la sorprenet Marroc. Això i altes coses ha deixat la fase de grups.

Breus:
Malalts a la marató de València.

Un pensament a “Acaba la fase de grups del Mundial.

  1. Per molt que se digui ” Nosotros siempre salimos a ganar y tenemos que aprender de estos errores o, no hay que menospreciar a Marruecos, va a ser un partido muy difícil” perdre és lo millor que mos podia passar, ja que evitam equips potents. Ara sí que crec de veras que mos podem plantar perfectament a sa final. Ni fet aposta ens hauria sortit tan bé.Ja que el quadre que mos queda no és tan difícil com si haguéssim estat primers de grup.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.