Els vuitens del mundial

Als vuitens es veu un gran Mbappé, la seleccio de Japó posa contra les cordes a l’actual subcampiona del món, la Croàcia de Modric, arribant als penals convertint-se en heroi nacional Laovic, porter croata, i la sobretot cal destacar la decepció espanyola. La festa va ser una mica més al sud,

Per a quarts es classifiquen 5 europeus (França, Anglaterra, Holanda, Croàcia i Portugal), 2 sud-americanes (Brasil i Argentina) i 1 africana (Marroc). Els quarts es disputaran entre divendres i dissabte.

L’eliminació d’Espanya:

Al futbol a vegades passa això i per això és l’esport rei. Luis Enrique ja avisava: “Vamos a morir con nuestra idea” però es futbol és més simple, basta fer un gol més que es contrari  per guanyar i per seguir vius. En aquest cas d’acord que ell és el seleccionador i té aquesta idea, a posta vol un porter que jugui amb els peus, posa un mig centre de central per tenir més sortida de pilota, vol la possessió etc, etc… però no convendria si se vol veure amb ses millors seleccions del món tenir un pla b per aquests partits? (per exemple Llorente a Sud-Àfrica)

Ja és coneguda per l’Espanya “de los 1000 pases” però de poc serveixen si tots són horitzontals i no hi ha profunditat.  Si no mal record ocasions en tengué més Marroc. Espanya una d’Asensio, una de Gavi amb el joc ja aturat i al darrer alè de la pòrroga el pal de Sàrabia. Marroc sí que havia plantejat el partit per arribar als penals i li sortí bé. Lucho diu que no és una loteria això del punt fatídic,  que es treballa. Bono sí que diu que va ser pura intuïció, que no havia estudiat res. Lucho trià 3 jugadors ell i es altres 2 és que tenguessin més coratge. Des tres ningú marca, així que no importa xutar pus. Un mal dia de L.Enrique (semis a l’Euro, finalista a una Nacions League i ficats de nou a la final four de l’estiu) així que ha demostrat ser un bon seleccionador però  cap intervenció seva li sortí bé ni els canvis ni l’elecció dels xutadors. Molt bon xerrar fa assegut al sofà de casa i cartes vistes però ara toca fer les maletes i aplegar,,pensar en la final four de la Nacions League que equip en tenim i sobretot donar l’enhorabona al Marroc.

VAMOS ESPANYA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 pensaments a “Els vuitens del mundial

  1. Pocholooooo discrep un poc. No tenim tant bon equip com mos pensam (per superar Marroc a Octaus sí, però més enllà dels Quarts no). L’engany va ser el bon paper que va aconseguir fer L Enrique (bon entrenador) a l’Eurocopa i a la Nation League. Quan Espanya ha funcionat? Quan els de la selecció eren la base de dos equips guanyadors com el Barça d’en Guardiola i en més petita mesura, però també important, del Madrid de Mourinho. Ara precisament no passa, al Madrid no hi juga més que en Carvajal (ells que sempre presumeixen d’espanyolitat) i al Barça n’hi juguen bastant més, però recordem on està actualment, no deixa de ser un equip de 2a fila a Europa. Amb el nou entrenador no anirà molt millor, i sinó temps al temps.

    PD: “Al futbol a vegades passa això i per això és l’esport rei”. Tu ho has dit i per això s’ha de prohibir la Superlliga d’equips rics i poderosos que promouen el tito Floren i companyia. El que dius ja no es produiria i deixaria de ser l’esport rei.

  2. Pauuuuii!!!? Jo no he dic que sigi un equipas frança i Inglaterra si que son millors ara marroc no ara be es fútbol consisteix amb ficar SA piliota dins SA portería i per aixo SA de xutar no amb tenirla mes que es contrario

    Pd: no apoyo SA superliga jo i lo sabes!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.