Santoral, 12 de desembre

Mare de Déu de Guadalupe. Santa Joana-Francesca de Chantal (1572-1641), religiosa viuda, fundadora de les Saleses a Annecy (1610). Mare de Déu de Guadalupe (Mèxic). Sant Sinesi, màrtir. Beat Jaume de Viterbo, bisbe (agustinià). Beat Joan Marinonio, prevere teatí.

L’advocació de la Mare de Déu de Guadalupe és el resultat d’una aparició de la Mare de Déu a Juan Diego Cuauhtlatoatzin al turó de Tepeyac, al nord de la ciutat de Mèxic. Fins a quatre vegades es varen produir aquestes aparicions durant l’any 1531. Aquesta festivitat es celebra a Extremadura el 6 de setembre.

Turó de Tepeyac. Mèxic.  https://es.wikipedia.org/wiki

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.