Santoral, 16 de desembre

Beat Josep Manyanet (1833-1901), prevere d’Urgell, nat a Tremp, fundador dels Fills i Filles de la Sagrada. Família . Sants Ananies, Azaries i Misael, joves companys de Daniel. Santa Albina, verge i màrtir. Santa Adelaida (o Alícia) de Borgonya (segle X). Beata Maria dels Àngels, verge carmelitana.

Al Llibre de Daniel, que forma part de la Bíblia, es relata com Daniel i els seus companys entren al servei del rei Nabucodonosor de Babilònia que havia assejat i conquerit Jerusalem.

 Quan va arribar el temps de presentar-los, segons l’ordre del rei, el cap del personal els va portar davant de Nabucodonosor.  El rei va conversar amb ells. Entre tots, no n’hi havia cap com Daniel, Ananies, Misael i Azaries. Es van quedar, per tant, al servei del rei. En qualsevol qüestió que requerís saviesa o intel·ligència, el rei els trobava deu vegades superiors a tots els endevins i mags que hi havia en el seu reialme”.

https://www.teologiadeltrabajo.org/

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.