Concert íntim i inauguració de l’exposició de Jaume Mercant

AUDITÒRIUM SA MÀNIGA (CALA MILLOR)
Dissabte, 7 de gener, a les 19.30 h
CONCERT ÍNTIM
Mar Grimalt
Entrada: 2 €

Mar Grimalt (Felanitx, 1996) va ser la guanyadora del concurs Sons de la Mediterrània (Fira Mediterrània de Manresa, 2021). Amb la veu ferma, engronsa les cordes de la guitarra per mirar d’empetitir els neguits i consolar les pors. Descobreix la percussió ibèrica com a eina d’expressió per donar una dimensió diferent a la seva música i a les paraules de poetes com Miquel Bauçà o Maria Mercè Marçal. El seu jo sonor oscil·la entre la cruesa i la nuesa, sempre obert a l’experimentació i el joc. Mar Grimalt entén la música com a quelcom orgànic, col·lectiu, físic i emocional, i és per això que en aquesta ocasió compartirà no només la seva música amb el públic, sinó també anècdotes i processos íntims amb una proximitat i calidesa embolcallants. Serà una darrera ocasió per sentir-la en solitari i en acústic abans de la publicació del seu primer disc experimental Espurnes i coralls.
Guanyadora del concurs Sons de la Mediterrània

Venda d’entrades: https://ticketib.com/events/concert-intim

Sala d’exposicions de l’Auditori sa Màniga

Del 7 de gener al 25 de març de 2023

DES DE LA SOLEDAT I EL SILENCI

La pintura de Jaume Mercant

 

 

La present exposició pretén fer un recorregut per les distintes etapes i els diferents gèneres que va cultivar al llarg de la seva trajectòria artística. La selecció de l’obra s’ha feta tenint en compte aquest criteri, certament limitat, d’una banda, per l’accés als préstecs dels col·leccionistes, i de l’altra, per les dimensions dels espais expositius.

Comissària: Esperança Llabrés Terrassa

Coproducció amb l’Ajuntament de Capdepera

Aquest article s'ha catalogat com a Local per Aina Nadal representant Sa Màniga. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.