Fotos del divertit espectacle infantil a sa Coma «Nadal i els pastors» a càrrec del Follet Noel i el Patge Reial

El dijous dia 29 de desembre, els nins i nines de sa Coma és divertiren de valent, amb l’actuació del Follet Noel i el Patge Reial amb el seu espectacle «Nadal i el pastors» i participaren de l’actuació cantat i seguint el ritme que marcaren el Follet el Patge, fins i tot feren participar als pares, mares, i padrins assistents a la festa.
L’espectacle es va celebrar a la plaça de l’església de sa Coma, on una vegada acabada l’actuació el cadafal queda preparat per a l’arribada de les Majestats d’Orient, el proper dia 5 de gener de 2023.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.