1 gener.- Jaume Soler, Barbot, passa a esser el president del comitè local del Partit Popular (Card).
7 gener.- Es cala foc la biblioteca de Josep Cortès, que havia estat director de Flor de Card entre 1977 i 2012.
1 febrer.- A partir d’avui, per portar objectes de reciclatge al Punt verd, es necessitarà disposar de la targeta que l’Ajuntament ha facilitat a tots els habitatges del poble (Card).
14 febrer.- S’estrena l’obra de teatre “Un vespre per morir-te de riure”, de Pau Quina, formada per tres peces de microteatre (Card).
13 març.-Andreu Amer és elegit president de l’Associació de la Tercera Edat de Sant Llorenç (Card).
15 març. L’Ajuntament aprova l’ordenança municipal de Mobilitat, que regula la circulació dels vehicles dins el casc urbà. Amb el temps patirà diverses modificacions (Card).
2 abril.- Miquel Àngel Llull dirigeix per primera vegada la Banda de música de Sant Llorenç, de la qual se’n va fer càrrec el gener, en substitució de Pere Siquier (Card).
10 maig.- El comitè local de Sant Llorenç d’El Pi abandona el partit (Card).
17 maig.- S’inaugura l’escultura “Help”, ubicada a la plaça Jaume Santandreu i dedicada als voluntaris que col·laboraren en la neteja del poble després de la torrentada. L’autora és Amparo Sard i va esser finançada per CaixaBank (Card).
21 maig.- Mor Joan Lacomba, que va donar l’escultura dedicada a les víctimes de la Guerra que hi ha a l’estació de Sant Llorenç (Card).
16 juny.- L’Ajuntament acorda que els propietaris de gual puguin aparcar-hi, a fi de guanyar llocs d’aparcament en els carrers del municipi (Card).
25 juny.- Es presenta el llibre “La festa de Sant Joan Pelut a Sant Llorenç des Cardassar”, coordinat per Pere Santandreu i en el qual hi han col·laborat Albert Carvajal, Rafel Duran, Joan Domenge, Joana Domenge i Antoni Gomila (Card).
7 juliol.- Es presenta el Pla de Prevenció i Gestió de Residus de Sant Llorenç des Cardassar (Card).
14 juliol.- Es presenta a l’Espai36 el llibre de poesia i gloses “Meu”, original d’Andreu Matamalas (Card).
15 juliol.- Després de quatre mesos de fer-hi feina, s’acaba la restauració del retaule de l’altar major de l’església de Son Carrió. Se n’ha cuidat el Taller de Restauració de la Diòcesi i ha estat subvencionada pel Consell de Mallorca (Card).
8 agost.- Quaranta anys després de la seva presentació, es reedita el disc “Tonades i música de Llevant”, la major part del qual està protagonitzat per l’amo Antoni Fai (Card).
20 agost.- Després de 73 anys de mantenir-se obert i gestionat per tres generacions, tanca les portes el forn de Son Carrió Can Biel des Mosso (Card).
12 setembre.- El Govern Balear posa en marxa un projecte a Cala Millor per intentar, en la mesura de les seves possibilitats, contribuir a frenar el canvi climàtic i prendre mesures per evitar la desaparició de les platges (Diario de Mallorca).
6 octubre.- El Teatre Nacional de Catalunya estrena l’obra “Zona inundable”, original de Marta Barceló i dirigida per Marta Gil Polo. Es basa en la torrentada que va patir Sant Llorenç el 2018. També es representarà a l’Auditòrium Sa Màniga, el 30 de desembre.
11 desembre.- A l’Espai36, Montserrat Nadal presenta el llibre de Tomàs Martínez “Cada cosa a son temps i per Nadal, neules. Notes per a l’estudi d’una tradició secular”, un recull d’informacions sobre la història, la fabricació i l’actualitat d’aquest símbol tan mallorquí.
26 desembre.- Després de dos anys d’inactivitat per mor de la pandèmia de covid, la Coral llorencina reemprèn els concerts, a l’església de Sant Llorenç.
28 desembre.- Antoni Riera Melis presenta, al’Espai36, el llibre de Josep Cortès ”Sant Llorenç des Cardassar 2021”, que ve a esser una radiografia del poble situada a la data del títol.