Fantàstica horabauxa santantoniera de la Banda de Música de Manacor a iniciativa del Patronat

El dissabte 7 de gener, a les 7 de l’horabaixa a la Plaça Ramon Llull de Manacor, a iniciativa del Patronat de Sant Antoni es va celebrar una fantàstica Horabauxa Santantoniera, amb un especial concert a càrrec de la Banda de Música de Manacor.

Per tal de donar cabuda a multitud de persones que van assistir al concert, no hi havia cadires. Era un concert únic, sense precedents a la llarga història de la banda manacorina, la gent de peu va aguntar les dues hores que va durar el concert, on a més de les persones majors seguidors incondicionals de la banda, assistiren un gran nombre de joves. Molts d’ells no havien assistit mai a un dels clàssics concerts que fa la banda a l’Auditori de Manacor.

El director de la banda, Eduardo Bernabeu, havia preparat un repertori per a totes les edats, amb la música de Quevedo amb arranjaments de Josep Oliver, però no les tenia totes segures. A més hi va haver música dels Beatles, Grease, mambos de Peréz Prado, fins a música actual com Despechà de Rosalia, Mi gran noche de Raphael, etc.
Una actuació molt positiva per a tots els components de la banda, de manera especial pels més joves que participaren amb molta il·lusió d’un fantàstic concert.

Per continuar amb les festes de Sant Antoni, la Banda de Música de Manacor, juntament amb l’Agrupació Folklòrica Sa Torre, oferiran un recull de les cançons que es canten i ballen al voltant de les festes de Sant Antoni en aquesta segona edició de “Les músiques de Sant Antoni” a l’Auditori de Manacor, el diumenge 15 de gener a les 12 del migdia en primera edició i a les 6 i mitja de l’horabaixa la segona.

Fotos: Mateu Pascual

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.