Taller de Sant Antoni

El patronat de Sant Antoni de Sant Llorenç ja ha donat el sus a les festes santantonieres realitzant un taller doble preparatiu d’aquesta festa tan simbòlica: un d’elaboració de ximbombes (dut a terme aquest diumenge passat, 8 de gener) i un altre de cançons  i tonades (fet ahir mateix, dia 11).

Ambdós tallers es van fer a l’Espai 36 i va comptar amb una gran participació, sobretot de famílies,  que així van atracar el sentit de la festa als més menuts. De la mateixa manera el curs va comptar amb la col·laboració dels diversos membres del Patronat, que transmeteren els seus sabers als participants. Tot plegat, idò, un encert i una bona iniciativa que esperem que tengui més edicions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.