Parc infantils tematitzats amb personatges propis

Fa més de 20 anys vaig escoltar com un regidor de Manacor, durant una conversa informal amb una altra persona, proposava la idea de fer un parc temàtic d’en Mossèn Alcover a Manacor. Val a dir que aquella idea mai es va acabar portant a terme.

Potser però no caldria fer un gran parc temàtic d’aquestes rondalles que escoltàvem de les nostres padrines i padrins, sinó tematitzar els parcs infantils que tenim arreu de Mallorca amb els seus personatges.

Molt complicat?, no pas. Aquí teniu una mostra d’un parc infantil que es va fer a Puig-Reig, a on varen portar a terme l’acció esmentada amb figures dels personatges de na Pilarin Bayés, l’autora entre d’altres de “Les tres bessones”. No és l’únic que trobareu si recercau una mica, però l’he posat d’exemple, ja que vaig estar al poble fa uns anys i em va agradar molt la idea.

Es pot estar a favor d’aquesta idea o una de diferent, però el que crec que no és discutible, és que fa molta més planta i és més colorit un parc com aquest, que no la major part dels que hi ha arreu de l’illa, no en parlem ja dels parcs “biosaludables”, que són el més fred i impersonal que hom es pot tirar a la cara i que han crescut com a bolets al nostre paisatge durant els darrers deu anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.